Kvällsjobb // Företagsmeck


Då var min lediga onsdag snart över. De lyckas alltid springa iväg. Men jobbar bara imorgon, så är jag ledig på fredag. Min rygg har börjat säga ifrån efter för mycket aktivitet på jobbet [givetvis är det jättebra att jag har mycket att göra, vilket jag är tacksam över men när kroppen inte är van och den inte får sitta ner och få en paus mellan kunderna är det rätt tärande.] Så i väntan på genomgång med massage försöker jag stretcha dagligen och köra lite lugnare på gymmet tills mina muskler och senor och allt vad det är som spökar är återställda igen. 

Men idag har jag mestadels tagit det lugnt, vaknade tidigare än vanligt, käka frukost och åkte sen och spenderade förmiddagen på gymmet. Senare sen blev jag bjuden på lunch hemma hos Elin samtidgt som vi slappade framför en film. Gött en regnig dag, som idag. Men senare sen har jag umgåtts med mamma lite, käkat glass, och nu har jag hamnat framför datorn tillsammans med lite jobb på balkongen.
Styr lite med designen av loggan till salongen. Är 98% säker på namnet, men vill inte gå ut med det än förns det gått igenom bolagsverket och att jag känner att det är helt rätt. Sen är det mycket annat som ska göras, måste skriva en lista på vad som måste/ska göras vid övertagandet i sept/oktober med hantverkare, och inköpslista och sånt. KUL, men det kommer bli mycket jobb! Sen är det dags att börja kolla upp lite lagar och föreskrifter och sånt som måste gå i lås innan o sådär. Har inte jätte koll på det ännu, då ja inte orkat gått igenom det. Men det ska tas itu med snart. Svårt o veta vart man ska börja bara. Men det löser sig nog till slut. Men det närmar sig, bara 2 månader kvar, och jag kan inte längta mer. Snälla augusti & september, gå fort!