en helt vanlig onsdag

Alltså - Hej hörrni! Jag fick ett infall idag att uppdatera bloggen, vilket uppenbarligen inte har hänt på flera månader. Så ni tappra läsare som sakta men säkert droppat av vilket säger sig självt kanske får er en chock när ni väl kikar in här igen, med nog om det.

Idag har jag gjort lite allt möjligt. Var ute på en lugn och skön morgonpromenad imorse innan jag åkte ner till jobbet. Jobbade bara mellan 9-13, ska ju egentligen vara ledig onsdagar så det är väl inte så bara egentligen, men ialf. Direkt efter att jag slutat så hämtade jag upp mamma och åkte ut till Gryts Handelsträdgård. Bytte ut lite skyltmaterial till salongen och handlade med mig lite hem till lägenheten. Efter det sen så kom jag hem, käkade lite lunch och började sakta ta tag i mitt kaos-hem. Inte så mycket kaos som det kan va, men lite lagom kaos. Så började med att  åka till återvinningen med en massa tidningar och kartonger och sånt där innan jag fortsatte röja hemma. Så nu har jag precis städat och diskat klart, så nu är det bara att laga mat kvar - sen är den här onsdagen fulländad. Det blir tacos...  Mina djärva matlagningskunskaper får ju nästan spelet på tacos, men det är ju så gott och enkelt, haha. Så det är vad jag ska göra nu, hoppas ni haft en fin onsdag så hörs vi när vi hörs!

 
Mitt i kaoset. 



Kaos hörnet i köket... Men nu är det borta!



Så länge sen jag uppdaterade här att jag hunnit byta bil därimellan. Älskar min pärla, sen är den ju så snygg också, vit och lite classy. 



Behöver jag säga att det är välbehövligt att jag ska fixa klorna på lördag? Har gått lite för länge vilket resulterat i två avbrutna naglar, en snygg utväxt och en nagel som är påväg att lossna men som jag inte vill dra av, så därför åker katt-plåster på...

 
Två nya växter till köket som bland annat inhandlades idag.
 
 
Och äntligen får jag byta blad i kalendern. Känns ganska skönt att Augusti är över nu när man har en massa att se fram emot!