Flytthelg

Dagarna jag väntat på sen i mars är äntligen här! För imorgon börjar jag flytta hemifrån! Har kännts så avlägset hela tiden, har vetat om det och praktiskt sett förberett mig, men när jag fick ett spikat datum i början av denna vecka att den skulle bli färdig till helgen kände jag att jag inte förberett mig ordentligt mentalt. För helt plötsligt mitt i nerpackandet av mitt flickrum kände jag mig lite lätt panikslagen, kände mig inte alls redo, mest vemodig att lämna familjen och att aldrig få bo tillsammans, att vakna upp tillsammans igen. Låter ju som jag målar upp att någon dött.. Men inte riktigt, men jag  kommer nog spendera mycket tid med familjen ändå, trots egen lya. För finns inte mycket jag mår så bra av som att umgås med familjen, inga krav, bara värme och trygghet. 

MEN, idag när jag öppnade dörren till lägenheten för första gången efter att den blivit uppfräschad med målarfärg och lite nya tapeter samt att den var tom på grejer som inte tillhörde någon annan kändes det så rätt! Kände med en gång att jag kommer trivas hur bra som helst. Och ville egentligen inte gå därifrån. Så ser fram emot att börja flytta imorgon! Och som först har jag min wifey (Rebecka) till hjälp! Vi har planerat dagen i detalj, mer eller mindre, och imorgon är det de lätta grejerna, som kartonger och sånt som ska flyttas, och på söndag flyttas möblerna! Så har två nätter kvar hemma innan det är dags att klippa navelsträngen och bo ensam! Så jäkla underbart, men skrämmande på samma gång! 

 
En smygkik ifrån köket! Snea golv, högt till tak och höga fönster. Huset är byggt på 1700-talet och är så himla fint och har sån himla charm att alla skavanker blir något unikt!
 
1