mitt 2015

Beskriv året med tre ord

Känslosamt, händelserikt  och kick-ass!

2015 var det året jag gick in med i princip noll förväntningar. Ialf inga förväntningar på ett nytt år som jag inte haft de senaste typ 2-3 åren. Men det visade sig sen bli en väldigt händelserikt år, har både fått känna sorg, kärlek, lycka, lättare depression, och framgång.  Resonerade med mig själv för några veckor sedan att det här året hade varit ett riktigt j*vla skitår, men då såg jag bara till de delar som fullständigt brutit ner mig under dessa 12 månader och inte de glädjeämnen som faktiskt hållt mig över ytan för inte bryta ihop fullständigt. - Så det är dom jag försöker minnas av det här året, och med det här inlägget som min års-resumé kommer bli en hjälp till det! 
 
 
 
Årets bästa bild:
 Jag älskar den här bilden.  Fina Smulan, så gråspräng och lite  vildvuxen, men så HON! Saknar henne..
 
 
Vart reste du?

Med en mindre tripp till Sveriges västkust i  somras så gjorde jag nog mitt livs resa än så länge - resan till LONDON!

Fina London. En resa jag inte ångrar och jag kommer deffinitivt åka dit igen!

 Vad såg du mest fram emot?
Att få flytta till min allra första, egna lägenhet. Att den lägenhet jag gått och suktat efter i över 1 år äntligen skulle bli min. Ganska galet när jag tänker efter på det. Hade bestämt mig för att en dag skulle jag bo här , och idag gör jag det! Det lönar sig ibland att vägra ge upp sina drömmar..

Så ljus, öppen och fin. Min underbara lya.  
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Oj. Hmm. Ovanstånde tror jag. Testade mina vingar och stod på egna ben när jag flyttade hemifrån från mammas och pappas trygga hem.  Samt reste, ensam med en vän för första gången. 
 
 
Gick på Hippie-fest och var med i "The party-crew" för kvällens 50 års-fest x 2! 

 Min favorit-outfit sommaren 2015. En så galet enkel och billig klänning ifrån Nelly (tror den kostade 99 spänn). Asskön och snygg sommarklännning. 

 
 Firade en regning midsommar med mina fina vänner .
 
Sjöng en hel del på olika tillstäningar och dop. Så kul
 
Så glad att jag har er i mitt liv, plus alla andra fina vänner ! Love u! 
 
Vilka datum kommer du alltid att minnas?
2/1: Dagen vi lät vår älsta, och vår allra första hund att bli en ängel. Hon hade tampats med demens sista tiden och när vi till sist kände knölar på magen kände vi att det var dags. Det var nog bland det jobbigaste jag/vi gjort. Hon hade funnit med oss i över 11 år och alltid varit våran lilla prinsessa, och att låta en så trogen och fin vän somna in var bland det tuffaste i år. 
 

3/7:
 Datumet då jag blev faster till världens finaste lilla kille. Lucas. Han och mamma Lisa kämpade ihop och med två månader för tidig födsel, men med två starka viljor båda två klarade sig båda fint och mår idag bra. Så glad att jag fått ett litet brorsbarn, trodde aldrig på det där med att man kan älska ett barn över något annat, men Jo, när man får "egna" barn i ens närhet så blir det verkligen så. Mäktigt. 
 
 
4/7: Karnevalen. Dagen och kvällen när jag kände mig som världens lyckligaste tjej när jag träffade en så fin kille och gjorde sedan i ett par veckor framåt innan det sedan, ursäkta ordvalet, men gick åt helvete och gjorde resten av sommaren/hösten till en dimma. Länge sedan jag mått så dåligt  över något så kortvarigt, men om man tror att något är äkta och ser en framtid i det kan man inte bli annat än förstörd. Men inget ont som inte för något gott med sig, har lärt mig en hel del och hoppas jag inte jag kommer begå samma misstag med varken någon annan eller mig själv igen..
 
Finaste Smulan.

Korven , här snart ett helt halvår!
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
Mary, did you know? - Pentatonix , låten som jag och min bästa Rebecka vrålat i bilen under årets roadtrips. 
 
Pieces - Ella henderson - låten och egentligen hela Ellas album som ger mig varma minnen tillbaka till en härlig vår när jag bla. träffade en ny vän som jag kommer hålla hårt i!
 
Waiting for love - Prinston & Astrid S Acoustic Version -  Det är jobbigt att lyssna på låten idag, men känslan kommer jag ihåg så väl, nykär och mitt uppe i sommarens härliga dagar..
 
Reality - Lost Frequencles, Janleck Devy -  Tänker på min balkong när jag hör den här låten, drog ofta på den här när jag hängde ute i solen och försökte boosta mig själv med både D-vitamin och pepp på livet. 
 
 
There I said it - Adam Lambert  - Min just nu, mest spelade låt. Så meningsfull text och med den rösten Adam besitter kan man inte annat än älska den. 
 
 
 
 
 Känslan den här dagen, en varm höst-dag ute på Ekön med Mini. Vi hängde där i flera timmar och kommer ihåg hur underbart jag tyckte att det va.
 
 
Gick på ett mysigt dop, där vi bland gästerna hade överdoserat på kaffe och resten kan ni räkna ut själva...
 
 

Det här åstadkom jag under 2015!
- Jag fick min drömlägenhet, efter lite ihärdighet och väntan.
 
- Jag har utvecklats något enormt inom jobbet, vågar ta större risker och har där av lärt mig massor. 
 
- Varit med och uppträtt på en av Allsångskvällarna i Viken tillsammans med Titanix, Jan Johanssen, Dimpker Brothers och Bror Daniel. Ganska coolt, och väldigt roligt!
 
- Jag har lyckats med att INTE elda upp huset ännu efter att jag  numera står för min egen matlagning...
 
- Tog tag i mitt liv i några månader och droppade hela 7 kg!
 
- Jag blev gudmor till världens finaste kille, (fasters lille Lucas).
 
- Jag släppte på mina spärrar en aning och reste utomlands. 
 
- Jag lyckades bli kär..
 
- Jag har ökat företagets omsättning med råge, det har innebärt hårt slit och tidigare morgnar och sena kvällar.. Men det har varit så värt det! Nu ska det bli spännande hur jag kommer förvalta det under 2016, och se hur jag kommer att utveckla företaget och salongen yttligare. 
 
 
 
Hade turen att få komma dessa fina Kårtorps-brudar ännu närmare.


Var i Stockholm och såg en så galet bra musikal på China-teatern tillsammans med mamma.
  
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
1. Faktiskt, inte jobba så himla mycket. I alf försöka inte jobba mer än vad jag ska... Så jag försöker skapa mig mer fritid än vad jag haft periodvis det här året. 
2. Ta tag i saker mer omgående istället för att skjuta upp onödiga grejer som likagärna kan göras på direkten.

Planer för 2016?
- Emelie och Magnus bröllop i Augusti. Det kommer blå årets höjdpunkt tror jag!
- En förbaskat skön semester!
- En resa utomlands. Helst något varmt ställe. Ska knåpa ihop en tripp med en solsugen reskompis!
-
Bara va egentligen, ta året som det kommer - nyårslöften är egentligen inte min grej. Slutade med det förra året och se så det blev, flyttade hemifrån, träffade en kille, gick ner i vikt och även om allt inte höll förevigt skedde det ändå, utan krav och utan förhoppningar, så jag är ändå nöjd. Jag har ändå levt det här året, på gott och ont!